Kookclub April 2017
April 2017
Aperitief : Cancun
ijsblokken kneuzen de citroenen grof snijden alles mengen
|
Ingrediënten PER 4 pers 2 citroenen handvol munt 1 tas suiker ijsblokken tequila 20 cl ananassap 40 cl |
Voorgerecht : Asperges ,Risotto en Italiaanse Ham
asperges schillen en staart afsnijden. Met de afval maak je bouillon ofwel gebruik je kipbouillon rijst,echalot,olijfolie en bouillon aantoevoegen later room en parmezaanse kaas aan toevoegen risotto dresseren, asperges, reepjes italiaanse ham en stukjes gedroogde tomaat |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 12 groene asperges 120 gr rijst echalot 5 cl olijfolie 10 cl room 50 gr parmezaanse kaas |
Hoofdgerecht : Gigot van Lamsvlees
Gigot goed kruiden, met p&z, olijfolie,rozemarijn,ajuin,wortelen. In oven van 200 ° 30 min in oven en 30 min laten rusten de saus afwerken met rode wijn en kipbouillon zeven aardappelen fijn snijden, kruiden met p&z,ajuin,olijfolie,15 min opkoken ,olijfolie afgieten en opwarmen in oven van 200° |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- gigot van 2.6 kg olijfolie, rozemarijn, 1 ajuin,2 wortelen,rode wijn,kipbouillon , aardappelen,rode wijn |
nagerecht :Cheesecake
Cutter de speculoos met de gesmoten boter Klop de roomkaas en blik gecondenseerde melk op |
Ingrediënten PER 4 pers ---------------------- 200 gr speculoos 100 gr gesmolten boter 300 gr roomkaas 1 blik gecondenseerde melk sap en zeste van 2 citroenen, 1 limoen,3 blaadjes gelatine,200 gr halfopgeklopte room |
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht weekend
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 Nacht in romantische kamer met kaarslicht, muziek, badmantels, allerlei badkamergadgets
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Flesje Bubbels op de kamer.
- Saunasessie privaat (2u)
- Fietsen, kaarten & wandelroutes
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien